fredag, april 17, 2009

Instruktioner för transporter i en stad

Det allra första man bör veta vad gäller transport, är att fixies är det allra töntigaste som någonsin har funnits under hela fortskaffningsmedlens historia. Då är det till och med ballare att ha en fiddy, den ser i alla fall inte ut som att den skall försköna dess ägare, till skillnad från en fixie. Fiddy är ganska ballt för att den lockar till skratt, men den är inte bara rolig, utan också väldigt användbar. Fixien är bara töntig.

Vad gäller andra typer av fortskaffningsmedel, kan det fortfarande vara ganska ballt att ha bil. Många tror att det bara är raggarsvin som kör runt i äldre bilar, men det kan vara ballt, så länge man inte behandlar bilen bättre än allt annat i livet. Många raggare är sjukt balla, och inte alltid bara i sitt användande av ett ballt fortskaffningsmedel. Renodlade stadsbilar däremot, de är inte okej.

Det är helt okej att åka buss. Det kan vara precis lika ballt som att köra bil. Det är jävligt töntigt, och ganska dumt faktiskt (dumt är nästan alltid töntigt), att köra bil där det går att åka buss mycket billigare, enklare och miljövänligare. Då gör man det liksom bara för att visa att man kan. Töntar som inte kan erkänna att de är fega vad gäller bilkörning i stadskärnor eller dylikt, de är just egentligen bara töntar.

Det är riktigt töntigt att åka rullskidor. Alla de där skydden folk bär bara för att ta sig en liten tur, bara skydden gör att dessa människor ser ut som töntar. Däremot är det helt okej att dra på sig ett par inlines eller ännu ballare, ett par gamla rullskridskor, så länge man gör det för att ta sig från punkt A till punkt B, inte för att åka runt och glida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se