torsdag, april 23, 2009

Instruktioner för vad man skall äta till frukost

Det är ballt att äta frukost. Somliga klarar inte av att äta frukost, men man kan inte få dispens. Har man aldrig någonsin i sitt mediokra liv ätit frukost, då är det dags att börja med det i sitt balla liv. Klarar man inte av att ändra på några mindre vanor, då kommer man aldrig att fixa det balla livet, utan för alltid dömas till att vara en tönt.

Man skall dricka kaffe till frukost, absolut inte te. Te smakar ingenting och är blaskigt. Dessutom blir man ängslig av te. Man skall därtill dricka något kylt, t.ex. juice, mjölk eller öl. Det kan vara okej att starta dagen med en öl, men man använder den liksom bara för att skruva åt någon skruv, eller för att vakna till, inte för att börja sin berusning redan på morgonen.

Vad anbelangar den fasta födan, skall den vara av ordentlig sort. Det är ingen idé att pilla med smörgåsar och frukt, eller flera olika sorters pålägg och många ingredienser i müslin. Nej, en ball person äter en stadig frukost i den bemärkelsen att frukostens innehåll lika gärna skulle kunna utgöra en lunch, eller rent av en middag. Därför kan det förslagsvis vara ballt att börja den här dagen med en stadig portion ärtsoppa.

De enda gångerna man tillåts toppa frukostmåltiden med någonting sött är när man gör det ordentligt. Det är inte tillåtet att äta en bulle efteråt, utan vill man äta bullar skall det vara just bullar; vi pratar om ett minimumantal på tio, förutsatt att bullarna har en diameter på drygt 8 centimeter. Om bullarna är mindre, måste man höja dosen.

2 kommentarer:

  1. Tänk, det där med att bli ängslig av te tycker jag mig ha hört förut...

    SvaraRadera
  2. ....och man blir abnorm av blodpalt men det kanske inte är så ballt att äta som frukost för då orkar man ju inte med resten av dagen

    SvaraRadera

 
Blogglista.se