onsdag, april 29, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till att styrketräna

Alla balla personer är vältränade, men absolut inte så att det syns på håll. Det syns när de bär färre klädesplagg än vad man vanligtvis bär. Balla personer har magrutor, är väldigt sällan kraftiga, men har aldrig armar som gör att de ser ut som en dinosaurie. Balla personer är alltid starka och smidiga.

Det är töntigt att slava på gym. Dessutom slutar det oftast med att man ser töntigare ut än man allra först gjorde. Fläskiga muskler som gör att man i slutändan ser ut att inte kunna röra sig smidigt, det är töntigt och ingenting balla personer skall eftersträva.

En ball person är alltid vältränad, utan att någon egentligen vet hur det har gått till. Det är till exempel tillåtet för en ball person att syssla lite med styrketräning hemma, men en ball person vet att den inte går in för det så pass hårt att den börjar dricka näringstillskott, läser gymtidningar och slutligen tvingas att sanera sitt hem på grund av svettdoften.

Balla personer oljar aldrig in sig. De har muskler som är estetiskt tilltalande, men dessa skall aldrig, aldrig, aldrig någonsin oljas in för att framhävas. Om en ball kille går med bar överkropp på en strand, då skall blickarna som faller på hans bringa falla just där och ingen annanstans, endast på grund av att musklerna är estetiskt tilltalande, inte för att den balla killen gjort något för att andra skall titta på hans muskler. Då är den balla killen ingen ball kille, utan bara en kille, och det vill ingen vara, oavsett vad de själva säger.

3 kommentarer:

  1. jag önskar instruktioner på ämnet solbränna.

    SvaraRadera
  2. Det är omöjligt att bli jämnt solbränd över hela kroppen utan att hålla på och vända sig och kladda med solkräm. Inte ball.

    T-shirt-bränna är det som gäller.

    SvaraRadera
  3. Det känns bra att veta att man inte behöver släpa iväg sig till ett gym för att bli en ball person.
    Väldigt bra sida förresten, här står ju allt man behöver veta.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se