torsdag, april 09, 2009

Instruktioner för hur många steg man skall ta i en trappa

Det här inlägget kan tyckas behandla ett rätt så mikroskopiskt litet och till synes obetydligt ämne, men när det gäller ballhet är inget ämne för litet. Vad man än gör, kan man göra det ballt eller töntigt, och skall man lyckas i den här världen är det viktigt att man lär sig den inte sällan hårfina skillnaden mellan att vara ball och att vara töntig. Däremot blir det ett ganska kort inlägg, vilket är helt naturligt, eftersom det finns mindre att skriva om ett litet ämne än det finns att skriva om ett stort ämne.

Det är sjukt töntigt att bara förflytta sig upp längs trappan med den ena sidan av kroppen. Man har två ben och man skall givetvis använda båda två så ofta som möjligt. Gå ordentligt i trappor, se inte ut som en krympling!

För att gå ballt i trappor gäller det att först ta ett steg som är minst tre trappsteg långt, för att under kommande steg öka steglängden till sex trappsteg, eftersom man först tar igen de tre trappsteg det andra benet redan tagit, innan man tar tre trappsteg till. Att man tar långa steg förutsätter att det är en trappa med många steg, vilket innebär att dessa regler begränsas till längre trappor.

Däremot gäller andra regler för kortare trappor. I kortare trappor tar man allra först ett två trappsteg långt steg, för att sedan öka steglängden till fyra trappsteg, precis som förklarat i det ovanstående stycket. I somliga fall är det till och med nödvändigt att minska det första steget till ett trappsteg långt.

Ingen ball person springer i trappor; ingen ball person har någonsin så bråttom att den behöver springa i trappor, dessutom ser det allt bra fånigt ut att springa i trappor; ingen ball person åker rulltrappa, åtminstone inte så länge det finns en vanlig trappa; ingen ball person snubblar i trappor, ingenting skadligt händer någonsin en ball person i en trappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se