tisdag, april 21, 2009

Instruktioner för hur man skall bete sig på sportbar under match

Det kan vara ballt att ha ett favoritlag, bära en matchtröja i vilken man sparsamt visar sig, äga ett medlemskap i klubben och gå på sportbar för att kunna följa laget under säsongen. När man väl sitter där är det viktigt att man inte är alltför utspökad. Det är tillåtet att bära matchtröja och halsduk, men något mer blir bara töntigt.

Var och en diskuterar med matchen på egen hand. Därför är det bara töntigt att adressera vad man än tycker och tänker till någon eller något annat än själva skärmen. Skriker man, så gör man det för att man är förbannad på något, inte för att man vill att de som är där för att heja på motståndarlaget skall höra. Om dessa människor skall man över huvud taget inte bry sig.

Det är ballt att dricka någon öl till matchen, men att gå på sportbar handlar aldrig om att bli djävulskt stukad, det handlar om att visa sitt lag att man håller på det, oavsett hur pass medvetet laget är om att man går till sportbaren för att se på teveskärmar som visar lagets matcher.

Det händer att man tappar uppfattningen om var man befinner sig, när man sjunker alltför djupt in i en match. Då händer det ofta att man ropar högre än vad man vanligtvis skulle göra. Att man då kanske möts av arga blickar är ingenting man får bry sig om, det är blickar som kommer från töntiga människor som inte alls förstår ballheten i att bry sig om ett lag så pass mycket man måste göra för att vara med om något sådant.

Det skall dock tilläggas att när matchen är slut, så är man en sådan som tar en förlust och tillika en vinst på ett bra sätt. Det är sjukt töntigt att inte ha något liv bortsett från laget man håller på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se