måndag, april 27, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till hockey-VM

Hockey-VM är inte särskilt ballt. Det går av stapeln varje år, vilket gör en seger rätt så meningslös i längden. Alla riktigt balla spelare är heller inte med, även om det öppnar för andra balla spelare, som Nicklas Grossman. Nicklas Grossman är ball.

Vad anbelangar Tre Kronors deltagande, skall man vara skeptisk till någon vidare succé. Bengt-Åke Gustafsson är en tönt, och så länge han håller Tommy Boustedt, som är ball, borta från rollen som förbundskapten för Tre Kronor skall man inte vara särskilt angelägen om att över huvud taget veta hur det går.

Ungern är med i årets hockey-VM. Det är ballt. Det är nog ännu ballare än att Norge brukar vara med. Norge är ju egentligen ingen hockeynation, även om de spelade rätt bra mot Kanada härom året. Kanada är inte heller någon hockeynation, inte egentligen. Ingen i Kanada är intresserad av hockey på riktigt, de vill bara äta hamburgare och dricka lättöl på matcherna.

Tjeckien är en riktig hockeynation. Man skall vilja att Tjeckien, alternativt Slovakien, vinner hockey-VM. I övrigt skall man inte bry sig särskilt mycket mer om hockey-VM.

2 kommentarer:

  1. Det var heller inte ballt att Sverige förlorade matchen mot Lettland och ännu oballare att Linus Omark inte fick ta en straff....Puss på dej lillebror, saknar dej!!!

    SvaraRadera
  2. Vore det inte ballt om Melodifestivalen hölls vart fjärde år?
    Vore det inte ballt om hockey-VM sändes på en större kanal?

    SvaraRadera

 
Blogglista.se