måndag, april 13, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till teskeden och andra bestick

Teskeden är det i särklass töntigaste besticket. Att använda sig av kniven är också det ganska töntigt, även om den har ett betydligt större användningsområde. En ball person använder de bestick som behövs för att äta. Den uppmärksamme håller säkert upp ett finger och påstår att man nästan aldrig verkligen behöver använda bestick för att äta, men den personen är en tönt. En ball person måste äta på ett ballt sätt och det inbegriper att man använder de bestick som är grundläggande för att få i sig födan på ett ballt sätt; det handlar oftast om gaffeln och skeden.

Teskeden har inget användningsområde alls, och den är dessutom svår att diska för hand. Vid alla tillfällen då man använder teskeden kan man i stället använda den stora skeden. Den är dessutom ball i sin storlek, något teskeden absolut inte är.

Det är inte ballt att använda sig av en gaffel med en tandad sida. Det är något för åldringar och är riktigt töntigt. Därmed inte sagt att det är töntigt att vara gammal, det kan vara riktigt ballt. Behöver man skära något med gaffeln går det lika bra att använda en sida som inte är tandad. Nog talat om detta.

Kontentan lyder: teskeden är alltid töntig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se