lördag, april 04, 2009

Instruktioner för hundägandeskap

Människor som har stora hundar kan aldrig vara balla. Stora hundar är penisförlängare, precis som små hundar. Små hundar fungerar bara på ett annat sätt. Stora hundar är som oftast äckliga och tar plats, medan små hundar är irriterande och försöker kompensera sin ringa längd genom att låta så mycket de kan.

Det kan vara ballt att ha hund, men det skall vara en vanlig hund, med en mankhöjd på drygt 45 centimeter, som med yttersta varsamhet övervägs att tas med när man skall vistas bland folk. Om man ofta går på längre promenader, det vill säga fler än tio gånger i veckan, får man inte ta med sig hunden fler än var femte gång. Det viktigt att inte ge andra intryck av att man är en seriös hundägare. Inga balla människor är seriösa hundägare. Hund har man alltid i koppel, men det skall vara en hund som är så pass lydig att den lika gärna kunnat vandra löst.

Man skall ha en hund som håller käften. Skällande hundar skall man hålla hemma. Hundar som gör utfall mot andra är inte heller de att rekommendera. Allra helst skall man ha med sig en hund som inte gör något större väsen av sig, en hund som varken charmar eller skrämmer andra människor. Med andra ord, en hund inte särskilt många kommer ihåg att man har.

1 kommentar:

  1. Men om man är tjej och äger stora hundar, vad fungerar de då som?
    Jisses, vilken extremt oball människa jag är som äger fyra hundar som befinner sig långt över den "tillåtna" mankhöjden..... Den enda trösten är väl att de är relativt tysta.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se