onsdag, april 29, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till fotbollsklubben Manchester United

Manchester United är Nordeuropas i särklass töntigaste lag. Folk som håller på United bryr sig sällan eller aldrig om fotboll, utan bara om laget som varumärke. United-fans är dessutom oftast relativt rultiga, en opassande egenskap som berörts i tidigare instruktioner, skriker åt alla domslut som går mot deras håll, och tittar nästan aldrig på matchen.

United-fans har aldrig haft någon reell verklighetsuppfattning, utan tycker sig alltid lika gärna kunna leda med 4 eller 5 mål, trots att laget egentligen inte gjort något annat än backat hem. Dessa människor tittar för mycket på det lag de håller på, och intresserar sig aldrig för välspelad fotboll. En chans är för ett United-fan en boll som går i ribban eller ett hårt skott; medan konstruktivt anfallsspel mot en köttmur, utan egentligt resultat, är det samma som inga mål och därför dåligt spel.

Tränaren Alex Ferguson är en mycket framgångsrik tränare, men han har aldrig varit ball. Guus Hiddink är en ball tränare; han är trind på ett ballt sätt, han tuggar tuggummi på rätt sätt och leder alla typer av lag till framgång. Alex Ferguson dödshotar lagets unga talanger så att de skall stanna kvar i klubben, alternativt hushåller han dem med kostnadsfria prostituerade. Det skulle i och för sig kunna vara ballt, men just i det här avseendet är det bara töntigt.

6 kommentarer:

  1. Jag vill gärna veta hur en ball person ska förhålla sig till H1N1 (grissnuvan).

    /Dusty.

    SvaraRadera
  2. Instruktioner för hur en ball person skall förhålla sig till grissnuvan kommer inom kort. Förmodligen på lördag.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att man skall dela alla målen lika - det är mer rättvist, eller hur? Fram för rättvis fotboll!!!

    SvaraRadera
  4. I det här inlägget är du faktiskt helt ute och cyklar.

    Först skriver du " trots att laget egentligen inte gjort något annat än backat hem."

    för att sedan avsluta med
    "Tränaren Alex Ferguson är en mycket framgångsrik tränare, men han har aldrig varit ball. Guus Hiddink är en ball tränare; han är trind på ett ballt sätt, han tuggar tuggummi på rätt sätt och leder alla typer av lag till framgång."

    Hiddink är den mest defensiva tränaren världen skådat under modern tid. Ett lysande exempel är Champions League matchen mot Barcelona i tisdags.

    Dessutom är det riktgt ballt att Sir Alex suttit kvar på sin post, utvecklat talanger till världsspelare & vunnit en sanslös mängd titlar medan nästan 200 tränare fått sparken i Premier League.

    SvaraRadera
  5. Det är töntigt att kalla honom för Sir Alex. England är ett sådant land som fortfarande dubbar folk, och sådant är ju töntigt.

    Ferguson sitter kvar för att han är alldeles för feg för att anta nya utmaningar.

    Att Guus Hiddink backar hem är välkänt, men hans ballhet springer ur andra saker än hur han låter sina lag spela fotboll.

    SvaraRadera
  6. Att Guus Hiddink backade hem sina spelare var för att han spelade taktiskt. Han var illa tvungen till att backa hem för att inte få ett mål i baken, det fick han inte heller så jag är väldigt nöjd med hur han tänkte. Det är längesedan något lag har gått hem med 3 eller 1 poäng från Camp Nou. Barcelona spelade/spelar en fantastisk offensiv fotboll medans Chelsea spelade en makalös defensiv. På onsdag avgörs det på Stamford Bridge och där lär vi se en bra fotboll från båda lagen då de kämpar om finalplatsen i Rom. HAHA! Hoppas det inte blir något "krig" nu här i bloggen av olika supportrar på grund av alla åsikter men nu har jag iaf sagt mitt. BTW, Du får tummen upp för det här inlägget David.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se