lördag, april 04, 2009

Instruktioner för inomhusligt beteende

Ta av er solglasögon när ni kommer in i en byggnad! Och hörlurar likaså! Ställ ifrån er väska eller ryggsäck så fort ni är inomhus!

Det finns knappast något som är mindre ballt än att bära ögonskydd mot solljus där inget solljus tränger in. Eftersom solglasögonen tappar sin primära funktion fungerar de istället endast i ballhetsfrämjande syfte, men i samma stund man gör någonting uppenbart för att försöka vara ball upphör man också att vara ball. En person som ser ut att vara ball, utifrån klädesval, är aldrig ball utan bara oerhört töntig.

Somliga påstår att människor som lyssnar på musik i hörlurar gör det för att de verkligen njuter av musik, eller för att det sägs vilja vara ensamma och ostörda. Det är inte sant. Människor som lyssnar på musik i hörlurar gör det för att de vill ge ett sken av att de är balla för att de lyssnar på rätt sorts musik. Det är också skälet till att människor som lyssnar på musik i hörlurar lyssnar på väldigt hög volym, så pass att det inte bara är de själva som hör musiken. Någon annan förklaring finns inte.

En väska används för att bära saker i, inte för att visas upp. När en ball person kommer in i ett rum, ställer den därför ned väskan på golvet, gärna undangömd för att undvika missförstånd kring varför väskan över huvud taget bärs med. Om den balla personen behöver något från väskan, är den tillräckligt ball för att stiga upp för att hämta tingesten från väskan, utan att det blir för tydligt att den tar upp väskan i famnen, exponerar dess skönhet för de andra förmodade personerna i rummet och söker bekräftelsen för den väntat vackra väskan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se