torsdag, april 16, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till en eventuell tredje säsong av Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles, är ganska den absolut ballaste serien någonsin. Den innehåller allt, och den slår dessutom från ett, i det här fallet, ballt underläge. Alla tror att den är sjukt töntig och att den bara innehåller tuttar och explosioner, men när man väl ser den inser man att den har en otroligt ball spännvidd, och avhandlar även sådant man inte alls kan tänka sig att den skulle kunna göra.

Bland det ballaste serien gör, är att den leker med tidsresor på ett sjukt ballt sätt. De flesta människor vet att det, åtminstone i dagsläget, inte är möjligt att resa i tiden; töntarna som inte tror det skall man negligera, eller allra helst tillrättavisa. TTSCC, (just i det här fallet är det faktiskt rätt ballt att bara nämna förkortningen, mycket på grund av att förkortningen är så pass ovanlig), resonerar på en filosofiskt sätt kring vad som händer med framtiden när man gör ingrepp i dåtiden. Är det verkligen möjligt att Derek Reese, som dör i nutiden, lever i framtiden, och att han där inte känner igen John Connor som ung, samma Connor han har träffat i nutiden?

Förra veckan visades det sista avsnittet av den andra säsongen, ett avsnitt som vittnar om fantastisk ballhetsplausibilitet till en eventuell tredje säsong. Många frågor, både stora och små, inga irrelevanta, utan endast välformulerade och otroligt viktiga på många sätt och vis, står fortfarande obesvarade. Det är på intet sätt töntigt att som aspirerande ball, kontakta tevekanalen Fox för att be dem att förlänga seriens livslängd med åtminstone en säsong.

För övrigt kan ovanstående förlängning göras på bekostnad av den rätt så töntiga serien Weeds.

1 kommentar:

  1. Håller med till tusen angående ballheten av The Sarah Conner Chronicles. En ack så oväntad ballhet är det också.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se