torsdag, maj 28, 2009

Instruktioner för hur att ta i hand

En ball person, oavsett kön, tar alltid i hand. Det är till exempel oerhört töntigt att niga. Balla personer tar ett redigt grepp om andras händer och ser dem i ögonen när de hälsar. Hälsningsprocessen skall helst vara kort, inte längre än två och en halv sekund. Balla personer har bättre saker för sig än att lägga alltför mycket tid och vikt på att hälsa.

Det är inte tillåtet att tafsa på den man hälsar på med den fria handen, en hälsning görs med en och inte flera händer. Den fria handen skall vara avslappnad, medan den hand man använder för att skaka hand med någon skall arbeta. Slappa handslag är bland det töntigaste som finns, men samtidigt är det bara spännigt att klämma så pass hårt att den man hälsar på får ont.

Det allra ballaste är att skaka en gång, men det blir töntigt först när antalet överstiger tre. Här är det egentligen inte tiden som är boven, utan snarare det töntiga skakandet. Det ser oerhört fånigt ut att skaka händer besinningslöst, dessutom är det till ingen vidare nytta.

Balla personer hälsar på folk. Feghet är töntigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se