måndag, juni 01, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till gällivarehäng

En ball person kan ha häng, men det ser bara ohyfsat ut om gällivarehänget är alldeles för stort att personen måste dra upp sina byxor hela tiden för att de inte skall halka av. Det är bara snorungar som försöker sno saker som har för mycket gällivarehäng. Balla personer behöver inte sno saker, men det är inte därför de inte har för mycket gällivarehäng, det är för att det ser för djävligt ut att gå runt som det päron man ser ut att efterlikna i ett par byxor som är alldeles för stora och som dessutom hänger alldeles för långt ner.

Begreppet gällivarehäng är sjukt ballt. Det representerar en hel livsstil som är ball, men skall man ha gällivarehäng skall man också helst lägga sig till med allt det andra, annars blir det rätt töntigt. Man kan inte ha en indiefrisyr, en hiphopig huvjacka och sedan gällivarehäng på det, då ser det ut som att man har skitit på sig av ansträngning.

Det är grymt att göra som Sven Melander, att glida runt med häng och dessutom ha två ölburkar (50 centiliters) i fickorna på jeansen. Ölburkarna är naturligtvis fulla, eftersom man håller en öppnad i handen, och det gör att hänget faller lite längre ned, men när det beror på tyngd är det okej att byxorna är lite slappare. Jeansbyxor är de byxor som går allra bäst ihop med det att ha häng. Har man shorts ser det bara för taskigt ut, då måste man dra upp byxorna.

4 kommentarer:

  1. Häng i shorts e ju bara för fult-

    MEN har de en SNYGG sexig röv så säger jag ju inte nej tack precis! ;)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är ballare utan byxor, helt och hållet. Då ser man ju ballarna. Både bak (på ren och skär skånska) och evntuellt fram (på män). P.S. Jag gillar män med stor ballhet.

    SvaraRadera
  3. Jävligt kul blogg - förstår inte mycket men log hela tiden!

    SvaraRadera
  4. jag har sällan skrattat så mycket som när jag läste det här inlägget.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se