måndag, maj 04, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till stomipåse

Stomipåse är naturligtvis ballt. Det kan aldrig vara töntigt att vara utrustad med möjligheten att bara kunna slappna av när helst man vill. Den som bär stomipåse behöver således aldrig avbryta utövandet av sitt permanenta ballhetsprojekt för att gå på toaletten, utan kan fortsätta att vara ball medan den är upptagen med att göra någonting ballt. Inte för att det på något sätt är töntigt att vara någon som behöver gå på toaletten, men det kan vara töntigt att vara tvungen att avbryta något man gör bara för att man behöver gå på toaletten.

Givetvis är det inte särskilt ballt att medvetet skaffa sig möjligheten att få bära stomipåse, men råkar man vara den som redan har en sådan, löper man inga som helst risker att vara töntig på grund av den. Den är i sitt väsen endast ball.

Du som har stomipåse, skäms aldrig för den, utan låt din omgivning veta att den finns där (givetvis utan att skryta om den), nyttja dess fördelar och tänk på hur mycket tid du kan spara, tid du kan använda för att vara ball!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se