onsdag, maj 13, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att åka på chartersemester

Det är ballt att åka på chartersemester, just för att det är så bespottat. Samtidigt är det inte ballt att välja att åka på chartersemester just för att det är så bespottat. Det är viktigt att se skillnaden.

På chartersemester åker man för att man själv helt enkelt är för blasé för att orka ta reda på vad det är meningen att man skall se i ett land, och vad man bör undvika. En ball person vet att de som åker själva, utan charterföretag, de kommer att göra lika värdelösa saker som charterföretaget föreslår att deras resenärer skall göra, men med en bestämd uppfattning om att det är värdefullare; en ball person tycker att en grisfest kan vara lika värd att besöka som en slottsruin eller bortglömd del av landet man besöker. Eftersom en ball person inte bryr sig särdeles om att besöka något alls, utan hellre känner för att promenera omkring och vara ball, är det lika vettigt att boka en charterresa. På en sådan har man i alla fall ett någorlunda bra hotell och en samling svennar att prata med.

En ball person åker på chartersemester för att den är sugen på att dricka sprit, men eftersom den inte är intresserad av att dricka lika stora mängder som många andra är, kommer den att göra andra saker än att sola och supa. En ball person kan mycket väl vara med chartersällskapet ett par dagar, innan den försvinner och är borta till dess att det är dags att resa hem. Vad den egentligen har gjort under den här tiden, det pratar den naturligtvis inte om.

Vad anbelangar val av resmål, är det viktigt att komma ihåg att det inte spelar någon som helst roll vart man åker på chartersemester. Det är varken bättre eller sämre att åka till Turkiet istället för till Bulgarien.

2 kommentarer:

 
Blogglista.se