söndag, maj 10, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att gå till en stadspark för att sitta

Inga balla människor går till en stadspark för att ha picknick eller för att bara sitta. Däremot har balla personer inga problem med att sätta sig ned i en park de råkar passera. Balla personer är balla nog för att ta sig tid att avbryta något de är i full färd med att göra, eller skjuta fram något de är på väg att göra, för att sätta sig ned en stund (max 40 minuter). Balla personer är visserligen bra på att passa tider, men oftast rör det sig om tider som är ganska flexibla.

Balla personer tar absolut inte med en fotboll till en park för att där kunna sparka den omkring. Människor som gör sådant är skrikiga, något balla personer väldigt sällan är. Dessutom är balla personer inte villiga att försätta andra människor i faran att få en boll i huvudet eller i sin picknickkorg. Balla personer tycker inte om sådana som kommer till en stadspark för att ha picknick, men de respekterar ändå dem och gör aldrig narr av dem så att det hörs.

De djur som eventuellt finns i parken bryr sig balla personer inte om. Mellan djuren och de balla råder ett ömsesidigt ointresse på permanent basis. Balla personer matar inte djuren, de tittar knappt på dem och de pratar absolut inte om dem. Skulle en gås stöta sin näbb i ryggen på en ball person, skulle den balla personen titta bakåt, dra på smilbanden en aning, återigen vända huvudet för att fortsätta att göra vad den än gjorde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se