måndag, maj 25, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till norsk svartmetall

Balla personer gillar norsk svartmetall. Kanske inte så mycket för musikens skull, utan balla personer respekterar först och främst de norska svartmetallarnas hängivenhet. Balla personer tycker kanske att det är lite töntigt att fotografera sin döda bandmedlem för att kunna ha bilden på kommande skivsläpp, men kan ändå inte riktigt värja sig mot tanken på det griseriet och den hängivenheten som ganska ball.

Balla personer bryr sig inte dess mer om de inblandade har tuttat på kyrkor och dylikt, balla personer är som bekant inte tillräckligt intresserade av religion för att störas av något sådant.
Det andra jobbiga som de norska svartmetallarna har ägnat sig åt, det vill säga mord och misshandel, är något balla personer tycker är lite onödigt, men som de kan ha överseende med. När hängivenheten är så stor som svartmetallarnas är, då får man räkna med lite annat svinn.

Det storhetsvansinne som finns hos de norska svartmetallarna, det tilltalas den balla personen av. Den känner igen sig, även om den vet att den är ballare än svartmetallarna, men kan ändå tycka att det fortfarande är en annan väg att följa, låt gå att den leder dem bort från ballheten. Balla personer vet att norsk svartmetall är ett misslyckat försök att vara ball, oavsett vad som sägs.

1 kommentar:

  1. vad menar du? oavsett vad? har det sagts vara ballt? eller har det sagts ej vara ballt? sluta flumma bitte... jag kan inte greppa dig, riktigt. du blir allt halare och vagare, inte sant? ...inte bra va? eller?

    SvaraRadera

 
Blogglista.se