fredag, maj 15, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till originaldressingen på Max

Originaldressingen på Max är ball. En ball person tycker inte att hamburgerdressing är särskilt ballt, all sådan smakar som den amerikanska hamburgerdressing man kunnat köpa i matvaruaffärerna i många år och den är töntig i sin smak. En ball person kan allra först uppleva originaldressingen på Max som en aning slätstruken i sin smak, men efter ett tag förstår den vilket syfte det slätstrukna har; en ball person förstår att originaldressingen på Max hjälper till att förhöja smaken av köttet, den viktiga delen.

En ball person tycker naturligtvis att det finns bättre dressingar än originaldressingen på Max, men håller ändå den som en stor favorit. En ball person har inga problem med att gå till McDonalds, men väljer alltid, för originaldressingens skull, Max framför McDonalds, bortsett från de gånger då det är betydligt enklare att välja en McDonalds-restaurang.

Det är inte ballt att köpa med sig originaldressingen hem. Den skall ätas till hamburgare ute på restaurangen och skall inte blandas in som ingrediens i något annat man äter. En ball person skall heller inte önska att den fick mer originaldressing för att kunna använda till att doppa sina pommes stripes i. För det ändamålet skall en ball person köpa en annan dressing, gärna någon med smak av curry, det är ballt.

1 kommentar:

  1. Jag är förvirrad nu. Om man vill äta en vegetarisk burgare på Max med originaldressing på, är man ändå ball då? Eller måste originaldressingen förhöja smaken på köttet och endast köttet?

    SvaraRadera

 
Blogglista.se