onsdag, maj 20, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att fotbollsklackar har trumma under match

Supportrar som måste slå på trummor under match sjunger alldeles för lågt. Skulle de inte slå på trummor skulle man lätt tro att alla är stumma. På matcher där någon spelar trumma hörs aldrig någon sång. Det är naturligtvis inte töntigt att vara stum, men det är otroligt töntigt att inte sjunga under match. Är man en ball supporter sjunger man högt för sitt lag, man bankar inte på trummor; på sin höjd klappar man händer.

Supportrar som slår på trummor tror att varje fotbollsmatch är en fest, de slår på trumman för att ha roligt. Ingen fotbollsmatch är en fest, utan varje match är en pina för balla supportrar och balla supportrar försöker därför inte ägna sig åt något roligt under match. Man får dricka öl under match, men öl dricker man bara för att stilla sin nervositet.

Trummor skall man slå hål på och kasta åt helvete. Sådana har ingenting med sport att göra. Trummor, de använder man när man gör musik, inte när man tittar på sport. Flaggor, halsdukar, tifo och sång; det räcker gott för att stödja sitt lag. Att ha trumma under match är lika töntigt som att använda mistlur under match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se