onsdag, maj 20, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att ockupera hus

Balla personer ockuperar inte hus. De vill inte beblanda sig med sådana som ockuperar hus, för sådana som ockuperar hus är överdimensionerat klädda töntar. Kan inte en ball person fixa boende på annat sätt, är den inte längre särskilt ball. Balla personer är solidariska människor, men just i det här fallet vägrar balla personer att samarbeta med husockupationstöntarna för att hjälpa sina medmänniskor.

En ball person är inte intresserad av att bråka med polisen för att bo i något smutsigt litet kyffe. Inte för att de inte skulle kunna tänka sig att bo i ett smutsigt litet kyffe, (en ball person har som oftast inga större krav på bekvämlighet), men att slänga sten och tutta på sopkorgar bara för att få bo där, det betackar en ball person sig för.

Dessutom är sådana som ockuperar hus alldeles för glada, bankar på trummor, dansar och sådant svammel. En ball person gör inte sådant, för en ball person tycker inte att finns någon vidare anledning till att vara glad, banka på trumma eller dansa. En ball person tvättar sig regelbundet, inte för andras skull, utan för sin egen hälsas skull. En töntig husockupant tvättar sig aldrig, men det är aldrig av politiska skäl, utan bara för att det blir en grej.

Balla personer har inget större förtroende för snutmakten, men det hör inte till vad gäller deras inställning till att ockupera hus. Bara för att man inte tycker om snutar skall inte innebära att man ockuperar hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se