tisdag, maj 12, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att lägga upp bilder från resor på Facebook

Att resa i sig är inte särskilt töntigt, det skulle till och med kunna vara ballt, men att lägga upp bilder från sina resor på Facebook, det är fruktansvärt töntigt. Att skylta med att man är världsvan, det är däri problemet ligger. En ball person vet för sig själv att den är världsvan, men den behöver inte tala om det för andra.

Mycket av problemet ligger också i mängden fotografier som läggs upp. Om man har varit i tio olika länder, då är det tillåtet att skapa ett album som förklarar ens tidigare liv. I detta album kan man lägga 10-12 bilder från dessa länder, men absolut inte fler. Att skapa speciella album för enstaka resor, det är otroligt töntigt. Allra helst när det rör sig om resor till Thailand.

Om andra människor man har rest tillsammans med taggar en i något av deras album som innehåller bilder från resor, då är det som det är. En ball person tar inte hänsyn till vad andra människor gör, utan inriktar sig på att själv vara ball. Det skulle vara töntigt att ta bort taggen och därför låter en ball person bara den vara.

En ball person skall egentligen inte ha ett Facebook-konto. Instruktioner för detta publiceras inom en snar framtid.

2 kommentarer:

  1. Helt rätt. stora bildalbum på facebook måste vara något av det töntigaste som finns. Att ha ett facebookkonto är förstås också rätt töntigt. Å andra sidan är det töntigt att vara så mån om att vara annorlunda så man av den anledningen inte skaffar något facebookkonto. Alltså kan man lika gärna ha ett konto men man ska inte bry sig om att kolla det särskilt ofta. Right?

    SvaraRadera
  2. Och man ska definitivt inte delta i en massa fjantiga quiz!

    SvaraRadera

 
Blogglista.se