fredag, maj 15, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att åka fyllefärja till Finland

Precis som med charterresor är resor med fyllefärja till Finland ballt på grund av att sådana resor är så bespottade, och precis som med charterresor är det viktigt att man inte bokar en resa på en fyllefärja till Finland bara för att de är så pass bespottade som de är. En ball person bokar en plats på fyllefärjan för att det kan vara fruktansvärt roligt. Buffé, dansband och en hel massa sprit, dessutom under en knapp tidsperiod. Ingen människa vill leva det liv man lever på fyllefärjan varje dag, men ibland kan det vara bra att göra en total rensning.

Naturligtvis är det ingen ball person som tar det där med fyllefärjebeteende och aktivt flirtande på allvar, en ball person står över allt sådant. En ball person äter stora mängder av buffén, oavsett hur skabbig den är, passar på att dricka mer sprit än den betalat för och dansar både ensam och tillsammans med andra till dansbandet som underhåller, men den går aldrig in för dessa aktiviteter med samma hängivenhet som den som är där för att den verkligen vill, behöver eller rent av måste.

Det är inte ballt att åka ett helt gäng singelkillar eller singeltjejer. Inte heller att åka ett gäng nygifta. Att åka ett större gäng är över huvud taget ganska töntigt, eftersom det blir så mycket en antigrej. Åtminstone är det vad de till en början tror, innan det slutar med att de blir helt indragna i fyllefärjstänket. En ball person åker ensam, eller tillsammans med två eller fyra andra kompisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se