onsdag, maj 06, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till Borås

Borås är ballt. Mycket för att det ligger i anslutning till Göteborg, som inte är särskilt ballt. Borås slipper att för jämnan dras med Kålle och Ada, hamnen, varvet, sill och glada arbetare, men befinner sig ändå tillräckligt nära Göteborg för att dess invånare enkelt kan åka dit.

Det är ballt att Borås har blivit eldhärjat en massa gånger, och ändå finns kvar. Däremot är det synd att den del där fotbollsspelaren Fredrik Berglund växte upp inte brann ner ordentligt; Fredrik Berglund är så töntig att hade inte han lämnat för spel i Stabaek, är det inte alls säkert att Borås behållit sin ballhet.

Det är ballt att Borås som en gång var knallarnas stad, numer är känt för alla sina postorderfirmor. Knallarna har helt enkelt i första hand förstått att de själva var lata, och i andra hand, att det går lika bra att starta postorderföretag, för andra människor var också lata. Företag är sällan ballt, men bra idéer är nästan alltid balla.

Dessutom är det ballt att Borås, som är så litet i förhållande till Göteborg, ändå har ett mycket bättre fotbollslag, ett fotbollslag som kan göra annat än att sparka långbollar.

1 kommentar:

 
Blogglista.se