lördag, maj 23, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till teveprogram om andar

Balla personer skrattar åt alla program om andar som hemsöker hus. En ball person kan mycket väl tänka sig att andar finns, men genomskådar lätt de så kallade medier som flamsar runt i teve och ljuger om gamla gastar. Balla människor vet att allt sådant är arrangerat och att andar, om det nu råkar vara så att sådana finns, har ett betydligt viktigare syfte med sina göromål än att skrämma slag på människor som fortfarande lever. Till exempel att uppfostra kommande generationer i ballhetens ädla konst.

Däremot brukar balla personer studera hur andra människor reagerar när de tittar på program om andar, men de visar aldrig hur roligt man kan ha det åt godtrogna människor. Balla personer är medvetna om det är lättast att lita på vad man hör och vad man ser, men att det finns vissa gränser. Underhållningsteve är ändå underhållningsteve, något som sällan är ballt, och definitivt inte när programidén går ut på att föra tittarna bakom ljuset.

Balla personer förstår tidigt att lögnerna också är skälet till att dessa program spelas in med dålig ljussättning, sämre kamera, av sämre folk och får sändningstider på kanaler med färre tittare. Hade något av det som sänts varit sant, hade man vilken dag som helst kunnat köra det på bästa sändningstid i Sveriges television. Men så är det inte, det är bara töntigt, till och med töntigare än att vilja tro på det.

1 kommentar:

  1. Hmm, här håller jag inte med Instruktören riktigt. Undertecknad har haft egna upplevelser som inte går att bortförklara.. Upplevelser som balla personer kan förneka bäst de vill.. Jag VET vad jag VET!!! ;o)
    //Hälsn från en icke-ball person

    SvaraRadera

 
Blogglista.se