onsdag, maj 06, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till förhållanden

En ball person är strängt emot fri kärlek, men en ball person är ändå aldrig ihop med någon. Åtminstone inte om den personen är 15-40 år gammal. Före man har fyllt 15 år är det helt omöjligt att vara ball helt igenom, det går att vara delvis ball men inte helt och hållet. Och när man har fyllt 40 år är det bara töntigt att försöka fortsätta att leva singelliv. Därför är följande instruktioner endast tillämpbara på människor mellan 15 och 40.

En ball person vet att det bara är töntigt att försöka ligga med så många som möjligt; en ball person ligger därför med en person i taget, men utan att vara ihop med den personen. En ball person vet för sin egen skull att den kan ta steget ur det den är en del av när som helst och hur som helst. Det den är en del av skall inte vara ett regelrätt förhållande, utan snarare mer av en flytande monogam relation. Det är inte så att bara för att en ball person befinner sig i en flytande monogam relation vägrar den göra allt vad två personer i ett vanligt förhållande gör. Som sagt, är det töntigt att ägna sig åt fri kärlek. En ball person kan helt enkelt lova den person den delar en flytande monogam relation med, att den älskar den personen, så länge det görs på ett ballt distanserat sätt.

En ball person vet att allting är förgängligt och är därför tveksamt inställd till det mesta vad gäller flytande monogama relationer, men den kan ändå tänka sig att vara en del av en sådan. En av dessa relationer är vad som kanske bör leda till en ordentlig relation, men först efter det att personen fyllt fyrtio, för innan dess är det som sagt töntigt att vara ihop med någon.

1 kommentar:

  1. Hej instruktören. Jag skulle vilja ha instruktioner om hur man ska förhålla sig till instruktörens instruktioner. Är det ballast att följa dem eller att strunta i dem och gå sin egen väg?

    SvaraRadera

 
Blogglista.se