söndag, maj 03, 2009

Instruktioner för vad man skall tycka om solbränna

Det är ballt att ha måttlig solbränna. Det är töntigt att se ut som att man har legat i solarium hela vintern. Solbränna skaffar man sig genom att vara ute där man gör något ballt, t.ex. arbetar på fälten, vilket är ballt. Det är ballt att arbeta ute, precis som Ball i samtiden tidigare har tagit upp, och det är alltså där och ingen annanstans en ball person skaffar sin solbränna.

Alla typer av medel är strängt förbjudna. Det är vansinnigt töntigt att visa upp en solbränna som är gjord av ett medel istället för av solen. Det spelar egentligen ingen roll huruvida det syns eller inte, att bara veta om det för egen del måste framkalla en oerhörd känsla av töntighet. Den som eventuellt inte känner den här känslan av oerhörd töntighet, kan aldrig bli ball.

Åker man utomlands på en chartersemester, är det otroligt töntigt att bara ligga på stranden och pressa. Det är detsamma som ett semestra i ett solarium, vilket gör hela resandet fullständigt meningslöst. Åker man utomlands på chartersemester blir man brun vare sig man vill det eller inte, för man tillbringar dagarna utomhus, vissa dagar helt nykter, andra dagar väldigt berusad.

6 kommentarer:

  1. Jag önskar instruktioner för hur man ska förhålla sig till Borås!

    SvaraRadera
  2. Instruktioner om hur man skall förhålla sig till Borås kommer att delges.

    SvaraRadera
  3. och hur ska man förhålla sig till byxlängd?

    SvaraRadera
  4. Och hur ska man förhålla sig till Cheap Monday?

    SvaraRadera
  5. så jävla skön blogg!! LOVE IT

    SvaraRadera

 
Blogglista.se