tisdag, maj 05, 2009

Instruktioner för hur man skall förhålla sig till inomhusväxter

Det är ballt att ha växter hemma. Och det är ballt att kunna ta hand om dem; det är inte ballt att skaffa växter bara för att man skall ha växter och sedan låta dem dö. En ball person skaffar sig en bok för att lära sig hur man tar hand om växter, studerar ett tag på egen hand och köper därefter växter som den sköter om så som växter sköts allra bäst för att de skall överleva.

Det är också ballt att odla kryddor hemma, men det måste ske i någorlunda stor skala. Annars är det bara omständligt och ingenting man egentligen tjänar något på att göra. Vet man med sig att man äter mycket basilika, då är det ballt att odla ett större gäng krukor, 25-30 stycken för att vara mer exakt.

Växter är mycket ballare än blommor. Grönt är ballare än rosa och lila. En ball person har givetvis flera blommor, men har betydligt fler gröna växter, så att färg som på ett helt annat sätt finns i blommor kommer fram på små områden bland allt det gröna.

Klätterväxter är bland det ballaste man kan ha. Växter som klättrar medan de växer visar upp en helt annan utvecklingsanda än andra växter. Utvecklingsanda är däremot ingenting ballt när det blir alltför påtagligt hos människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se