torsdag, juni 04, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till gladiatorsandaler

Gladiatorsandaler är töntiga. Folk borde inte hålla på att visa sina fula fötter hur som helst, för folk har i regel fula fötter. Man kan visserligen inte hjälpa att man föds med fula fötter, och det är naturligtvis otroligt töntigt att försöka operera dem snyggare. Därför är man skyldig att inte visa sina fula fötter alltför ofta. Det är gladiatorsandalernas största problem, att de visar folks fula fötter.

Gladiatorsandaler är dessutom inga ordentliga skor; de består av en platta och några remmar. Man skulle därför lika gärna kunna gå barfota. Att man istället väljer att bära ett par skor som egentligen knappast kan kallas för varken skor eller sandaler beror bara på att man vill visa upp skorna. Gladiatorsandaler är ingenting snyggt att visa upp. Många människor skäms för sina fötter, men när det kommer till gladiatorsandalerna väntar de sig att man inte skall se fötterna. Det gör man i alla fall.

Ingen vill egentligen ha gladiatorsandaler, för de är båda fula och opraktiska. Med remmar hit och dit tar de länge att få på sig, och när man väl rott i hamn ett så pass idiotiskt projekt, ser de ändå för djävla fula ut på fötterna. Gladiatorsandaler är definitivt inget för den balla människan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se