söndag, juni 21, 2009

Instruktioner för duschande

En ball person duschar inte jämt och ständigt. 3 duschar i veckan är mer än nog. Då räcker det att man använder tvål två av gångerna och schampo bara en gång. Under somrarna använder en ball person bara schampo en gång varannan vecka. Sommartiden skall användas för att låta håret vänja sig vid att inte utsättas för schampo lika ofta, och blir därför inte smutsigt lika lätt.

Balla människor använder bara tvål och schampo, aldrig något annat. Balsam är till exempel en fullständigt meningslös produkt alla människor klarar sig utan. Det är bara balla personer som förstår det. Någon speciell tvål för ansiktet behöver en ball person heller inte. Sådan tvål är töntig.

En ball person står inte i duschen hur länge som helst heller. Den har bättre saker för sig. En dusch får inte ta mer än 10 minuter. All tid över 10 minuter är töntig duschtid, och töntig duschtid är ingenting en ball person vill kasta bort sitt liv på.

Det är ballt att använda en grovborste för att få bort så mycket smuts som möjligt. Balla personer använder hett vatten för att döda så många bakterier som möjligt. Kort tid i hett vatten går före lång tid i medeltempererat vatten.

Det är ballt att duscha två. Det gör dessutom att man sparar på en hel del vatten. Detta förutsätter naturligtvis att man fortsätter att vara effektiv. Två personer kan duscha på 15 minuter tillsammans, i stället för tio minuter vardera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se