lördag, juni 27, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att Spotify använder reklam med Thomas Dileva, Linda Skugge och Caroline af Ugglas

En ball person ser igenom det här knepet. Spotify använder sig av reklam med bland andra dessa tre människor bara för att användarna slutligen skall ledsna och betala för att slippa reklamen. Thomas Dileva, Linda Skugge och Caroline af Ugglas är alla tre personer som väldigt många människor har väldigt negativa åsikter om. Spotify vet det, och de tror att ingen av deras användare vet det, men sådant går inte förbi balla människor.

En ball person blir inte irriterad över reklamavbrotten. En ball person skulle aldrig någonsin kunna tänka sig att betala för att slippa reklamavbrott, inte ens om de skulle lägga in reklam mellan varje låt. Då skulle en ball person sluta använda sig av Spotify. En ball person ser att hela idéen med reklam är idiotisk från början och att Spotify-styrelsen är ena djävla idioter om de tror att de skall få med sig det balla folket i sina vansinnesidéer.

Spotify-styrelsen väljer själva. Får de inte med sig de balla personer, då skall deras ruttna skuta gå under fortare än de balla hinner säga ballt. Och då skall de balla människorna le i mjugg åt Spotify-styrelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se