fredag, juni 26, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till artisten Michael Jackson

Michael Jackson är död. Först nu kan han som artist bli ball på allvar. Det hela hänger på hur de balla människorna vårdar hans namn. Michael Jackson skall fortsätta att vara ball som artist, men som människa skall man glömma honom. Som människa var Michael Jackson en bölande tönt, en bölande tönt som aldrig kunde ta ansvar för vad han gjorde. Balla människor tar ansvar för vad de gör, utan att alltid bry sig särskilt hårt om de varit dåliga.

En ball person vet att Michael Jackson inte hade det lätt som ung, men en ball person vet också att hade Michael Jackson varit tillräckligt ball hade han kunnat slå sig fri från arvet från sin uppväxt. Det fungerade för honom under ett par år, det var när han gjorde några bra plattor, men när det började gå sämre för honom, då slutade det i katastrof. När han blev ensam blev han en tönt. Därmed gick han emot allt det ballheten står för. En ball person släpper aldrig sin ballhet. Aldrig, oavsett om den är ensam eller tillsammans med andra.

Att Michael Jackson bytte hudfärg är ganska ballt. Något så idiotiskt kan vara ballt, om det finns något särskilt i det. Han kanske inte är den första som gjort det, men han är definitivt en av de allra mest kända.

Att Michael Jackson petade på småpojkar är givetvis inte särskilt ballt. Det är inte ballt att peta på sådana som inte tycker att det är så roligt, förutsatt att det inte är en del av något lustigt skämt. Om småpojkar tycker att det är roligt, då kan det vara ballt.

3 kommentarer:

  1. Då följer jag dina instruktioner för en stund.

    SvaraRadera
  2. Så du gör reklam om din blogg på andra bloggar...det var nytt...

    SvaraRadera
  3. Det är sant, många har kastat skit på honom för en massa olika andledningar, men när väl någon dör, så börjar man se det fina. Är det så, "Man ser inte vad man har förrens man har förlorat det" Han var ganska trasig och hade det svårt som liten, han har kunnat gjort någonting åt det mycket tidigare, kanske inte han hade behövt mått dåligt alla dessa år.. men musiken är väl någonting som vi alla kommer att komma ihåg!

    SvaraRadera

 
Blogglista.se