torsdag, juni 18, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till musikern John Holm

John Holm är ball. Det tycker alla balla människor. Det tycker de för att John Holm är en av de svenska musiker som påverkat svensk musik allra mest, men ändå sitter han och trycker i någon lägenhet i Malmö och har inte gjort någonting riktigt vettigt på tjugo år. Man kan inte läsa om honom i några tidningar, knappt någon vet någonting om honom, han springer inte på en massa premiärer och flamsar och han sticker inte jämt ut sin nuna för att påstå saker och saker han som musiker egentligen inte förstår sig på.

John Holm har en sångröst som är ball. Det är bara töntar som inte tycker att den är ball, och det gör töntarna för att töntar är sådana som inte klarar av sångröster som inte låter som alla andra. John Holm låter svag och darrar i rösten. Hesheten i hans röst är ball, men det förstår inte töntiga människor. De tror att rena röster är balla röster, och det kan de naturligtvis vara, men inte bara för att de är rena.

John Holm är inte ball för att väldigt få människor lyssnar på honom. Sådant kan aldrig göra en musiker ball, det vet både balla personer och personer tar ballheten på allvar. Inte alla tar ballheten på allvar, men alla vill vara ball.

1 kommentar:

 
Blogglista.se