måndag, juni 15, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att jogga

Balla personer är inte ute och joggar. Att jogga, det är bara något medelålders kontorsgubbar i stora städer gör. Inga balla personer är medelålders kontorsgubbar i stora städer. Det är ett av skälen till att balla personer inte joggar.

Balla personer tycker att det är töntigt det här med att se ut en särskild slinga som är tillräckligt varierande för att man inte skall ledsna på att springa den. Sådana slingor är ändå aldrig tillräckligt bra. De är alltid alldeles för korta, eller alldeles för långa; de är alltid alldeles för branta, eller alldeles för flacka; de är alltid alldeles för ödsliga, eller så finns det alldeles för mycket att titta på. Naturligtvis är det inte fel på naturen, det är töntarna utan karaktär som själva hittar bortförklaringar till att inte springa.

Balla personer behöver inga utsatta tider för att få den motion de behöver; de är ständigt aktiva och deras ballhet gör dem starka och välmående. Om man är riktigt ball är det okej att roa sig med att provocera de överviktiga motionärerna genom att kasta en mycket subtil blick mot deras magar; det är däremot ingenting man har rätt att göra jämt och ständigt. Provokationer av sådant slag skall begränsas till 2-3 stycken i månaden.

Joggingkläder är naturligtvis så oerhört töntiga att man borde bränna alla existerande plagg, men utan att låta använda den energi som frigörs till elproduktion.

2 kommentarer:

  1. Jag efterlyser ballhetsförhållningsorder under etiketten "OHÄLSA".

    /Ball ickejoggare.

    SvaraRadera
  2. Instruktören utlovar sådana instruktioner inom kort.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se