onsdag, juni 10, 2009

Instruktioner för torkning under toalettbesök

En ball människa torkar sig alltid bakifrån och framåt. Torkar man sig på sådant sätt är det nödvändigt att man bresar ordentligt på benen för att sära på skinkorna så pass mycket som möjligt och för att lättare komma åt; det gör att kroppsställningen även i ett så pass privat läge är ball. Bresar man ordentligt på benen, kommer man mycket närmre jorden och har en stadigare och fastare balans. Det är ballt.

De människor som torkar sig framifrån och bakåt tvingas lyfta på ena skinkan och svanka på ett töntigt sätt för att komma åt. En sådan syn är oerhört löjeväckande, vilket gör detta sätt att torka sig på till något otroligt töntigt. På toaletten ser man då ut som en isprinsessa, vilket inte är att föredra. Att ägna sig åt konståkning kan vara otroligt ballt, men ingen normal människa ägnar sig åt sådana övningar under sina toalettbesök.

Det är töntigt att spara på toalettpapper så till den grad att man bara använder en eller två rutor (gäller även om pappret är dubbelt), men det är också töntigt att använda så pass mycket papper att man ingen risk löper för att få lite smuts på fingrarna. Avföring är inte farligt, och inte heller särskilt äckligt. Det vet en ball människa.

Givetvis tvättar en ball person sina händer, när den är färdig.

6 kommentarer:

  1. Är man tjej föredrar man nog att torka sig framifrån och bakåt. Vi är ju annat att ta hänsyn till där nere och det finns dessutom vissa hygieniska aspekter med det....

    SvaraRadera
  2. sv: Ja det har du nog rätt i. Dock måste jag tillägga att Filip verkar vara en person som inte har någon större koll alls, då han inte ens kan skicka iväg ett sms till rätt person.

    SvaraRadera
  3. Instruktören tillhör själv inte det kvinnliga könet, men är övertygad om att det skall gå, bara man är tillräckligt precis i sina rörelser.

    SvaraRadera
  4. Fast det blir ju lite svårt att åka tåg till turkiet :-)

    SvaraRadera
  5. Ja ibland måste man ju testa något nytt. :D

    SvaraRadera
  6. som någon nämnde där uppe är det av hygienskäl inte att rekommendera att kvinnor torkar sig så som du säger. det kan orsaka diverse olika sjukdomar, och det känns väl inte så ballt?

    SvaraRadera

 
Blogglista.se