onsdag, juni 24, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till Henrik Schyffert efter showen The 90's

Henrik Schyffert är numera en av svensk nöjesindustris absolut töntigaste personer. Det han gjorde i och med enmansshowen The 90's - ett försvarstal, var otroligt töntigt. Hade Henrik Schyffert bara fortsatt att vara ball så som han en gång var ball, hade han också på många sätt och vis varit ball.

Naturligtvis är också Henrik Schyffert skyldig att följa Instruktörens instruktioner för att vara ball, men Henrik Schyffert hade en bra grund att bygga vidare på. Henrik Schyffert hade fel. Henrik Schyffert trodde att genom att delvis ta avstånd från den han var på nittiotalet skulle han kunna återskapa sin egen persons ballhet.

Om det i efterhand skulle visa sig att hela showen var ironisk, då skulle han återfå en hel del av sin ballhet. Det kommer naturligtvis aldrig att hända. Och skulle det hända, så skulle det hända bara för att Henrik Schyffert genom ytterligare ett avståndstagande skulle sätta dit en hel del kritiker för att återfå ballhetsstatus. I Henrik Schyfferts fall är gjort redan gjort och kan aldrig göras ogjort - The 90's var hans ballhets död.

Dessutom var The 90's inte särskilt underhållande.

1 kommentar:

 
Blogglista.se