onsdag, juni 03, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till statlig television

Nästan alla andra kanaler vid sidan av de statliga svenska kanalerna visar bara avföring. De renodlade film- och sportkanalerna är bra, även om de alldeles för ofta sänker sin nivå för lågt, men det är ändå rätt så töntigt att betala pengar för att ha sådana kanaler, de är aldrig värda så pass mycket som de kostar.

Nu för tiden har de flesta ett hyfsat utbud av kanaler, men de enda fyra som verkligen är värda att titta på är SVT1, SVT2, SVT24 och Kunskapskanalen. TV3 till exempel, det är en värdelös kanal. Allt de sänder är helt värdelöst och det är bara töntar som tittar på TV3. En djävla massa importerade skitprogram med alldeles för högt tempo och värdelöst innehåll: 2 1/2 män, som ingen någonsin skrattat åt; Lyxfällan, ett onödigt daltande med inkompetenta idioter; och Drew Carey, som det inte går att säga något positivt om över huvud taget.

Kanal 5 är också en helt värdelös kanal. Seinfeld är det enda bra program, bortsett från MacGyver, som Kanal 5 sänder. Grey's anatomy, Rules of engagement och The Big bang theory är tre exempel på serier som inte säger någonting vettigt alls, de är serier ingen egentligen tittar på, utan som bara lyser upp vardagsrum.

Tv6 sänder Family Guy. Family Guy är en sjukt ball serie, så länge man slökollar på den lite då och då. Fastnar man i den så pass att man följer den slaviskt, då är det inte okej längre. Utöver Family Guy skall TV6 ha en eloge för att man sänder Champions League-fotboll. Hockey-VM är som bekant ganska töntigt och det är något TV6 skulle kunna ersätta med mer fotboll. Fotboll är i regel mycket ballare än hockey.

4 kommentarer:

  1. Jag tycker att du har till synes god insikt i de olika kanalernas ball- respektive oballhet, för att vara en icke-tittare vill säga. Det visar att du varit djärv nog, att själv lyfta blicken mot det oanade. Har du kanske funderingar på att bli recensent? Hur ballt är det då?

    SvaraRadera
  2. I fotboll kastar man sig konsekvent på marken och grinar för en liten fällning, alternativt skallar en motståndare för att han säger något dumt om ens mamma. Inte ballt. Håller dock med om att hockey inte heller är ballt.

    SvaraRadera
  3. Vad tycker du om TV8? Jag gillar deras dokumentärer. Och nian har ju Daily Show. Och sexan har Scrubs.

    Trots att hockey-vm är töntigt är väl hockey ballt?

    SvaraRadera
  4. Det beror helt på vilken liga det är. Engelska ligan är mycket ballare än italienska.

    Scrubs är inte ballt. TV8 har bra dokumentärer, bättre än Discovery, men dokumentärer kollar man inte på hur som helst, det är töntigt.

    Hockey kan vara ballt, OS-hockey till exempel.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se