måndag, juni 22, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att använda flytväst

Balla personer använder såklart flytväst om balla personer vet att den som styr båten har fått sig något innanför västen, eller om farten kommer att vara högre än den är när man ror. Om båten är utrustad med motor, men där motorn inte körs på särskilt hög fart, är det okej att inte använda flytväst. Balla personer vet att man använder flytväst för att överleva vid en eventuell olycka; balla personer vet att det bara är töntar som tänker på hur de ser ut när de sitter i båten och därför väljer bort flytvästen.

Valet av flytväst är naturligtvis viktigt. Det är töntigt att ha en sådan där tunn flytväst som knappt syns. Dessutom fungerar de inte; det ser bra ut att ha på en sådan, men om man ramlar i vattnet så kommer man med stor sannolikhet ändå att drunkna. Balla personer har istället stora flytvästar, så stora flytvästar som möjligt. Balla personer har så stora flytvästar att de kan trilla i vilket vatten som helst utan att behöva röra på sig för att hålla sig uppe över ytan. Därmed kan balla personer koncentrera sig på att hålla värmen så länge som möjligt istället för att sprattla som en döende fisk.

Vad man kan undvika som ball person är att ha en orange flytväst. Orange är en otroligt ful och töntig färg som till vilket pris som helst skall undvikas. Använd därför en svart flytväst, i så stor storlek som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se