fredag, juni 19, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till det munvårdande medlet SB12

Inga balla personer använder SB12. Det är töntigt att bry sig om sin andedräkt mer än att borsta tänderna två gånger om dagen, morgon och kväll. SB12 är bara till för människor som har så dålig självbild att de tror att det beror på deras andedräkt att ingen tycker om dem. En del balla personer luktar illa ur munnen, men det är bara så det är. Dessa balla personer, de gör det inte till något problem. Därför kan de fortsätta att vara balla.

Töntiga människor som luktar illa ur munnen är naturligtvis otroligt töntiga. Att de sedan använder SB12 för att förhindra det gör dem ännu töntigare. Töntiga människor måste jobba med andra sidor av sig själva för att bli ballare.

Ingen människa skall använda SB12. Det är en massa djävla skit det där, som ingen egentligen behöver. Töntiga människor tror att människor behöver sådant; balla personer vet att så är inte är fallet. Att det sedan bara håller andedräkten säker i 12 timmar är det också en stort skämt; töntiga människor förstår inte att det bara är ytterligare saker de som vill ha mer pengar vill att människor skall trycka in i sina käftar varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se