tisdag, juli 28, 2009

Instruktioner för hurdan bil man skall ha

Man skall ha en ny bil, för nya bilar drar inte så mycket bensin och balla personer vill inte kasta pengar på så onödiga saker som bensin, som dessutom inte är särskilt bra för miljön. Miljön är ju som bekant något balla personer inte bryr sig stenhårt om, men ändå tillräckligt mycket för att det skall kunna anses vara så att de gör miljön en mindre tjänst.

Balla personer skall ha en bil som smälter in i mängden, men som har någonting som sticker ut, som gör att balla personer hittar den bilen i mängden. Det kan vara ett neutralt klistermärke, eller rent av ett märke från att någon har nycklat bilen. Registreringsnummer och registreringsbokstäver räknas inte till sådant som gör bilen lätt att hitta i mängden. Det är sådant man inte kan rå över själv, och balla personer fattar själva de beslut som skall påverka deras ballhet.

Balla personer får naturligtvis inte ha en jättestor bil, men absolut inte heller någon pytteliten bil. Stora bilar är penisförlängare, och små bilar når inte upp till den ballhetsnivå balla personer måste ligga på för att kunna fortsätta att vara balla.

Några speciella märken som är balla finns det inte. De flesta bilmärkena har någon bil som skulle kunna klassa in som en ball bil, så länge balla personer gör vad som krävs för att den skall vara ball.

Att hotta upp sin bil är givetvis aldrig ballt. Det skall räcka med små förändringar för att den balla personen skall kunna känna igen den som sin egen, och för att töntiga människor skall kunna känna igen den som en bil, vars ägare är en sjukt ball person.

Man behöver inte ha en bil för att vara ball.

3 kommentarer:

  1. Så bra för jag har ingen bil =)

    SvaraRadera
  2. nya är bilar är inte så balla det är bara plast och ingen känsla...
    en riktigt ball bil ska ha lite skavanker här och där och ska helst vara skatte fri eller minst 23 år gammal då har du en riktgit ball bil, den ska gärna ryka så mycket som möjligtQ

    SvaraRadera
  3. Hehe! Eller så kan man köra Cat-style o försöka sno en polisbil! ;D

    Skönt att du inte räknar det som ett misstag! =P Bra att ha nån på sin sida! =D

    SvaraRadera

 
Blogglista.se