torsdag, juli 09, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att gå på vägbrunnar, A-brunnar och K-brunnar

En ball person struntar naturligtvis i huruvida den går på vägbrunnar eller inte; en ball person vet att ingenting farligt händer om man går eller om man inte går på vägbrunnar; en ball person vet att diskussioner om vägbrunnar är fullständigt fruktlösa och bara gör människor ouppmärksamma på saker i livet som verkligen betyder något, exempelvis deras egen ballhet.

Vet en ball person med sig att den går tillsammans med någon som inte går på vägbrunnar är en ball person inte en sådan som medvetet provocerar den som inte går på vägbrunnar, men skulle det hända att den balla personen råkar gå på en vägbrunn är det definitivt ingenting den balla personen ber om ursäkt för. Det är inte den balla personens fel att den andra inte är ball nog att veta att det inte spelar någon roll om man går på vägbrunnar.

En ball person intresserar sig mycket för vad som sägs hända om man trampar på A-brunnar, så det har tidigare hänt i en ball persons liv att den trampat på sådana, och visst har mycket av det som sägs hända också hänt, men det är ingenting den balla personen kopplar ihop med det att den brukat trampa på A-brunnar.

4 kommentarer:

  1. Åh, denna barndomens förbannelse! Man var nog bara 5 år när man fick höra den för första gången, och säker 25 innan den släppte! :-)

    SvaraRadera
  2. kan man få önska instruktioner för hur man ska förhålla sig till SJ?

    SvaraRadera
  3. Instruktioner om SJ skall delges inom kort.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se