fredag, juli 24, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till SJ

Alla balla personer tycker att det är ballt när staten äger en del av ett företag, eller hela företaget. Balla personer tycker att privata företag är överskattade. Det mesta som heter privat är helt värdelöst, åtminstone när det gäller företagande. Balla personer gillar stora organisationer, gärna sådana där det ofta råder kaos; de har inte mycket till övers för små företag som har koll på varenda anställds skostorlek, utan gillar system där man försvinner. En ball person skulle naturligtvis inte försvinna i ett sådant system. Att SJ fortfarande känner av statlig påverkan är bra, och en av de saker som gör det ballt.

Att SJ ofta på sistone har drabbats av förseningar är ingenting balla personer bryr sig om. Som bekant har balla personer sällan någon tid att passa och har de det så bryr de sig inte om den. Därför tar balla personer alla förseningar, vare sig det rör sig om 1 minut eller 10 timmar, med ro och nästan med glädje. Det finns alltid balla saker att göra på tåget, särskilt om det är långfärdståg. Balla personer glider runt på tåget och det blir att de pratar med folk, inte för att de verkligen försöker, som en annan jobbig påfrestande typ, utan bara för att de är balla, för att folk vill prata med dem.

En av de saker balla personer har problem med när det gäller SJ är det deras flexibla priser. Det är okej med balla personer att någonting är dyrt för balla personer har pengar de är beredda att slösa, men de stör sig på det här hoppandet i pris för vad en resa kostar; de gillar priskonsekvens och tycker därför att en resa skall kosta lika mycket oavsett vilken dag man åker.

Balla personer tycker om att man ofta träffar knäppisar på tåg. SJ:s långfärdståg är överlägset bäst på att samla upp knäppisarna, att få dem att resa tillsammans med SJ, förmodligen mycket för att tillfredsställa balla personer. Knäppisarna skapar en underlig och lustig stämning på tågen, har ofta berättelser att höra till och förnöjer turen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se