lördag, juli 04, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till USA:s nationaldag

Alla balla personer vet att USA är töntarnas hemland nummer ett. Där är allting så ansträngt så att också det balla försvinner i mängden av allt töntigt. I USA försöker alla människor vara något och det är just därför de är så genomskinliga. Först när USA har gått under kan de ballas rike en gång uppstå. De ballas revolution skall aldrig komma att börja i USA.

USA:s nationaldag är bara toppen av isberget, det vi andra ser av vidrigt flaggviftande och distanslöst hyllande av en idé om ett rike för den fria människan. Den balla människan är inte intresserad av frihet på det sätt amerikanerna är; låga skatter, egna vapen, fri företagsamhet och billig bensin är genomsnittsamerikanens paradis. Det är ett sorts samhälle de balla fnyser åt (men alltid bara för sig själva).

Balla personer skulle aldrig få för sig att strömma ut på gatorna för att vandra tillsammans för en gemensam sak. När den balla tiden kommer, då är det visserligen möjligt att många vandrar, men aldrig tillsammans utan alltid en och en. Ballhet är bland annat att stå ensam.

Instruktören råkar veta att i dag är det just USA:s nationaldag, men den riktigt balla personen är tillräckligt disträ och ointresserad för att över huvud taget inte veta om något så pass onödigt. Den balla personen är givetvis heller inte intresserad av att fira Sveriges nationaldag. Nationaldagar som fenomen, det är något de balla tills vidare lämnar åt töntarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se