måndag, augusti 03, 2009

Instruktioner för hur en ball svensexa skall vara

Balla personer som gifter sig skall ha balla svensexor. Giftermål bör man vänta med, men om det sker tidigt är det extra viktigt att människorna omkring en ordnar en sjukt ball svensexa. Brudgummen skall inte alls vara ovetande om att det skall se, men skall inte känna till vilken dag det skall hända eller vad som skall hända under dagen. Svensexan kan med fördel ordnas upp till 6 månader innan bröllopet. Ett annat alternativ är kvällen innan bröllopet.

Balla personer går inte att förnedra, men det innebär inte att man helt och hållet skall undvika sådana aktiviteter. Snarare tvärtom. Det gäller att hitta på så mycket som möjligt som kan skapa problem för brudgummen. Det är inte bara bruden brudgummen skall riskera att förlora, utan både hus, hem och tillåtelse att visats utanför fängelsemurarna.

En riktigt ball svensexa håller på från tidigt på morgonen i minst tjugofyra timmar. Alla som deltar i svensexan måste dricka sprit, men några bör vara tillräckligt uppstyrda för att aktivitets- och förnedringsförsöksnivån skall kunna hållas jämn tiden ut. För att bestämma vilka två eller tre personer som måste lugna sig med spriten, kan man förslagsvis lotta. Ingen ball person väljer sådant självmant.

Sånger är strängt förbjudna. Lekar kan man ägna sig åt, men skratt skall endast förekomma som hånskratt. Brudgummen har inte tillåtelse att avvika från svensexan, eller att välja bort att göra vissa aktiviteter. Vad som händer på svensexan är ingenting man inte kan berätta, det skall vara nästintill allmänt känt, men det skall inte vara något man pratar om i månader efteråt.

En otroligt ball svensexa slutar omedelbart i skilsmässa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se