tisdag, juli 14, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att klippa gräsmattan

Det är bara töntar som klipper gräsmattan jämt och ständigt, töntar som hänger upp hela sin tillvaro på att kunna ägna sig åt sysslor som gör att töntarna utåt sett ser ut som skötsamma människor. Att vara skötsam har inget egenvärde för en ball person. En ball person klipper sin gräsmatta ibland, när det inte råkar finnas något ballt att göra. Det brukar bli en till två gånger per sommar. Var i världen man bor gör ingen större skillnad; det spelar alltså ingen större roll om man klipper gräset när det är riktigt kort eller när det är riktigt långt.

Balla personer sitter aldrig på åkgräsklippare när de klipper gräset; balla personer använder handjagare, för de skulle aldrig få för sig att kasta bort stora summor pengar (kostnader som visserligen långt underskrider deras budget) på skräp man använder så sällan som man använder en åkgräsklippare. Dessutom är det bara feta människor som inte orkar använda handjagare, utan måste sätta sig på en åkgräsklippare för att orka bry sig om sin trädgård. Ändå tycker töntarna att de verkligen bryr sig om sin gräsmatta, trots att de alltså inte orkar gå några hundra meter för att sköta om den.

Det är inte alltför ofta balla personer verkligen använder sin gräsmatta. Visst händer det att de befinner sig där, men bara under kortare stunder. Balla personer har i regel ballare saker för sig än att ligga och trycka på en gräsmatta.

3 kommentarer:

  1. Du kan komma o klippa våran 900 kvadratmeters gräsmatta med handjagare.

    SvaraRadera
  2. Instruktören skulle kunna göra det, men som instruktionerna säger endast två gånger var sommar.

    SvaraRadera
  3. Åkgräsklippare är bra! (sa hon utan gräsmatta och som bor i en lägenhet)

    SvaraRadera

 
Blogglista.se