måndag, juli 13, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att bli kvar hos folk

Balla personer planerar inte sin vardag så hårt, balla personer tar den som den kommer. Balla personer kan ibland tänka att de bara skall umgås med någon under en kortare stund, men sedan bli kvar där över en helg eller rent av en hel vecka.

Balla personer har vänner, eller snarare bör de kallas folk balla personer hänger med, som tar emot balla personer och låter dem stanna. Dessa människor är inte nödvändigtvis balla rakt igenom, men de är tillräckligt balla för att inte ha några problem med att balla personer är hos dem trots att de egentligen kanske inte hade tänkt vara där.

Balla personer är personer som kan bli kvar över natten hos någon, exempelvis på en soffa utan att störa, i en dusch eller i ett badkar, och som utan problem sedan kan lämna hushållet. Balla personer är tillräckligt skötsamma för att inte orsaka några större bekymmer för de personer balla personer umgås med. En spya i duschen kan man torka bort, och det gör balla personer.

Balla personer gör som bekant inget större väsen av saker som andra människor vanligtvis störs av; balla personer tar det mesta med ro. Ibland händer det att folk med alkoholproblem sover hos balla personer, men det har balla personer inga problem med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se