onsdag, juli 08, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till Thomas Quick

Thomas Quick är inte särskilt ball, men det är ballt att han tycks ha lurat hela det svenska rättssystemet. Eller kanske det snarare är så att svensk psykvård har fått honom att lura hela det svenska rättssystemet. En ball person är sällan upplagd för att känna någon vidare empati för sådana som Thomas Quick, men den karaktär han har visat då han suttit inne så länge är beundransvärd. Fantasi är inte heller det något balla personer uppskattar särskilt mycket, men i Thomas Quicks fall är den aspekten intressant.

Thomas Quick är inte heller särskilt töntig, utan hamnar någonstans mittemellan de två polerna. Det finns inte många personer, saker eller andra företeelser som kan sägas vara varken balla eller töntiga, men Thomas Quick är en av dem.

Att Thomas Quick tog tillbaka sitt barndomsnamn Sture Bergwall, det är däremot ballt. Han valde inget häftigt utstickande namn för att försöka tvätta bort smutsen, utan tog ett namn som är gammalt och hederligt. Även om Thomas Quick gjorde fel som kallade sig för Thomas Quick ställde han det till rätta som bytte bort sitt ovanliga namn till ett vanligt; en ball person skall aldrig behöva bara beroende av ett ovanligt namn.

3 kommentarer:

  1. sv: haha, ja det är nog ballast att vinna utan att tävla!

    SvaraRadera
  2. jag undrar hur man som ball förhåller sig till att gå/inte gå på K och A-brunnar? ett inlägg som hjälp på traven skulle sitta fint!

    SvaraRadera
  3. Visst, han är smart och försöker dupera alla. Balans! Han är säkert oskyldig till det mesta han bekänt, men samtidigt av allt att döma en helt livsfarlig person. Det gäller alltså att hålla 2 tankar i huvet samtidigt, vilket är sällsynt där flertalet har bara 1 hjärncell.

    Lästips:

    http://seroquelholocaust.blogspot.com/

    - Peter Ingestad, Solna

    SvaraRadera

 
Blogglista.se