fredag, juli 03, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till läkarbesök

Balla personer går definitivt inte till läkaren för vad som helst. Balla personer väntar länge, väldigt länge, innan de gör något så töntigt som att gå till läkaren bara för att man är lite osäker eller har lite ont. Balla personer biter ihop till dess att det knappt är möjligt att gå på egna ben för att ta sig till läkaren. Aldrig för att vara martyrer; endast för att balla personer litar på att deras kroppar läker själva.

Det finns många töntar som går till läkaren så fort de känner något litet, och det är oftast dessa töntar som sitter i läkarmottagningens väntrum och gapar om att de skall få träffa läkaren allra först, för dessa människor är alltid dem som har allra ondast. Åtminstone tycker de det själva.

Naturligtvis är det ingen som får reda på att balla personer har ont när de väl har ont, eller att de besväras av någon psykisk oreda i huvudet de få gånger de faktiskt besväras av sådant. När en ball person kommer tillbaka från ett läkarbesök som har gjort att den skall komma att tillfriskna, exempelvis till följd av kraftig medicinering, då är det ingen i den balla personens närhet som över huvud taget har märkt att den har varit sjuk.

1 kommentar:

  1. O ye du stoiska Instruktör... Vet ej om jag då längre än ball. Fast, var jag det någonsin?

    SvaraRadera

 
Blogglista.se