fredag, augusti 28, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till midsommarfirande

Balla personer är inte så mycket för midsommarfirande. Balla människor tycker att man skall försöka trivas under firandet, men är mycket väl medvetna om att samma känsla av trivsel kan infinna sig även andra dagar under sommaren. Balla personer är inte mycket för hela den här grejen med dillpotatis, sill och nubbe; de äter och dricker naturligtvis det som bjuds, men skulle aldrig få för sig att själv ordna något sådant. Dans kring stången och brasor är inte heller något balla personer tycker är särskilt intressant.

Balla personer är givetvis medvetna om när firandet sker, men planerar ingenting före de går ut; balla personer tar med sig en påse bira och går till någon kompis de vet håller bjudning. Balla personer är alltid välkomna hos sina kompisar, även när de inte annonserat sin visit. Detta förutsätter att balla personer känner folk som inte är balla, för balla personer håller inte bjudning på midsommar. Känner den balla personen bara andra balla personer, då kommer de att mötas utomhus för att gå och dricka sina pilsner någon annanstans, eller rent av gå ut på lokal.

Balla personer föredrar påskfirandet. Att lida som det påstås att Jesus en gång gjorde, det tilltalar balla personer. Instruktioner för påskfirande är naturligtvis att vänta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se