fredag, augusti 07, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till Ipred

Ipred-lagen är ball. Det tycker balla personer, för balla personer har ingenting att dölja. Balla personer är inte intresserade av att exponera sitt privatliv frivilligt för att andra skall veta hur balla de är, men när det har ett politiskt syfte, tycker balla personer är det är ballt.

Balla personer skulle inte ha något emot att ha representanter från regeringen hemma hos dem, representanter som kontrollerade och registrerade allt, för balla personer gör inte sådant som är intressant för regeringen. Balla personer vill visserligen förändra världen, men egentligen bara på sådant sätt att ballhetsnivån höjs. Att störta samhället är inte intressant för balla personer.

Ipred-lagen är en marknadens lag som skall förhindra nedladdning, men balla personer laddar inte ner något, för balla personer vet att folk som laddar ner allt de hör talas om att man skall ladda ner laddar ner det bara för att kunna säga att de har laddat ner det och sett det, eller hört det, eller läst det. Balla personer behöver inte ha sett alla säsonger av 24 eller hört Regina Spektors senaste album för att fortsätta vara balla, de vet att ballheten står högt över kulturellt kapital. Ballt kapital är flera gånger ballare än kulturellt kapital.

Balla personer tycker att namnet Ipred klingar ganska väl, och tycker sig därför finna ytterligare en anledning till att ställa sig hyfsat neutral till vad det handlar om. Balla personer anser att det känns bra att säga Ipred, och har inga problem med att säga Ipred inför en hel bunt med finniga datanördar och politiskt hjärndöda Piratpartister. Så är det.

3 kommentarer:

  1. För övrigt är Regina Spektors senaste album rätt ballt, troligtvis hennes ballaste. Det är fyndig men i grunden förutsägbar musik, som alla kan tycka om. Regina Spektor är däremot inte särskilt ball själv.

    SvaraRadera
  2. En annan spännande instruktion skulle kunna handla om vilken sorts mjöl som är ballt när man bakar bröd.

    SvaraRadera
  3. Jag vill veta huruvida spotify är ballt eller inte. instruktioner, tack!

    SvaraRadera

 
Blogglista.se