söndag, augusti 23, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att ha husvagn

Balla personer har givetvis husvagn. Det är ballt att ha husvagn. Med en husvagn kan man ta sig nästan var som helst. Helst av allt kopplar man på husvagnshelvetet och kör iväg helt utan karta, bara för att hamna någonstans man inte vet var det egentligen är, stannar till och använder husvagnen. Husvagnen skall aldrig användas som substitut till ett verkligt hem. Då framstår man som ball person som en trött djävla bohem, och bohemliv är aldrig ballt utan alltid endast töntigt.

Husvagnen får absolut inte inredas för att vara snygg. Den får innehålla bekvämligheter såsom toalett och kök, säng, bord och stolar, men man åker inte ut med husvagn för att sitta och trycka framför en teve. Visserligen är det ganska ballt att köra, att vara så pass obrydd om reselivet att det inte spelar någon roll om en, två eller tre dagar, (eller rent av veckor) försvinner för att man tittar på teveskärmen istället för att titta på allt omkring en. Om man gör det är det ballare att köpa en tillfällig teve på någon loppmarknad, en teve man sedan lämnar till någon andrahandsförsäljningsbutik så fort man har ledsnat på att titta på vad den visar.

Det är ballt att dra runt med husvagnen en halv eller en hel sommar utan att egentligen använda den, men börjar det bli under längre perioder än så kommer andra människor förstå att man bara är en lat idiot som inte kopplat bort den, och inga balla människor är lata idioter. Balla människor kan definitivt vara lata, men de är aldrig idioter, åtminstone inte idioter såsom vi känner idioter som idioter oftast är.

En husvagn är ingenting en ball person seriöst köper, utan en husvagn är något en ball person kommer över på något konstigt, absolut inte tvivelaktigt sätt. En husvagn är något en ball person använder ett tag, för att sedan göra sig av med, bara för att byta till sig något annat ballt, till exempel en båt med sovmöjligheter.

1 kommentar:

  1. önskemål: instruktioner för hur att förhålla sig till att bygga om husvagnar, till saker som till exempel en bastu.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se